Skombinujte relaxačný víkend v Štiavnických horách s jogou a celodennými konverzáciami v cudzom jazyku. Nielen, že prevetráte svoje jazykové znalosti a komunikačnú pohotovosť, taktiež si zacvičíte jogu a pobudnete v prírode na čerstvom vzduchu.

Ak sa vám nepozdáva, prečo kombinovať učenie s jogou?, prečítajte si celý príspevok. Určite vám objasní vnímanie a získte  novú perspektívu :-).

Víkendové konverzačné pobyty s jogouPrecvičte si myseľ i telo v čarovnej prírode Štiavnických vrchov!

Pozývame vás na víkendový pobyt plný aktívneho relaxu v príjemnom prostredí penziónu Vilabela v Banskej Belej.

Pobyt pre vás pripravuje jazyková škola EuroTrend21(Bratislava) a štúdio TVOJA JOGA (Banská Bystrica)

Víkend s angličtinou a jogou 

Miesto pobytu: Vilabela,Banská Belá
Dátum:  2.-4. júna 2017
Cena:   150,- Eur

Kapacita je obmedzená, aby sa Vám lektori mohli venovať naplno,s vysokým stupňom individuality.

Záväzné prihlášky odosielajte na: office@eurotrend21.sk

V cene je zahrnuté:
- ubytovanie na 2 noci,
- stravovanie počas pobytu (plná penzia),
- 10 hodín angličtiny (A2/B1),
- cvičenie jogy 3x za pobyt,
- relaxačný jogový program (joga nidra/ aromaterapia),
- prehliadka Banskej Štiavnice,
- zapožičanie pomôcok na jogu a relaxáciu,
- sauna, vírivka.

Víkend s pestrým programom

Pripravili sme pre Vás podnetný víkend:

  • prevetráte svoje jazykové znalosti na konverzačných hodinách angličtiny s kvalifikovanými lektormi.
  • Hodiny budú nastavené na úroveň A2/B1, ak neviete celkom presne odhadnúť svoju úroveň, urobte si online test jazykovj školy EuroTrend21 a výsledok napíšte do prihlášky,
  • budete mať možnosť hovoriť cudzím jazykom aj mimo týchto hodín  – lektori ním budú hovoriť stále a veríme, že sa pridáte :-),
  • zacvičíte si jogogu so mnou (Danielou Lászlovou z TVOJA JOGA ),
  • cvičenie bude relaxačné, v štýle pomalej intenzívnej hatha vinyasy, aby si vedeli na svoje prísť začiatočníci, ako aj klienti so skúsenosťami.
  • dozviete sa kadečo o aromaterapii, o liečivých a emocionálnych účinkoch olejov, ktoré sú darmi zeme,
  • môžete  sa pridať a vyskúšať meditáciu a jogový spánok – joga nidra,
  • absolvujete prehliadku Banskej Štiavnice v angličtine pod vedením certifikovaného sprievodcu cestovného ruchu,
  • necháme vám aj priestor na relax v saune, vírivke či na prechádzke po okolí.

“The Big Picture” alebo ako to všetko so sebou súvisí

Joga a cudzie jazyky

Víkend s angličtinou a jogouJoga a učenie jazykov má viac spoločného, ako by ste mysleli. Na začiatku cvičíme  jogu s potrebou cítiť sa lepšie. Cez jogu postupne spoznávame seba samého. Nahliadaním pod povrch prichádzame k seba pochopeniu a sebapoznaniu. Cudzí jazyk sa učíme s potrebou byť bližšie k ostatným, porozumieť im. Pochopenie, porozumenie, poznanie – seba a ostatných. Vedome hýbeme telom, so zámerom stimulujeme mozog. Vnímame, učíme sa a v obidvoch prípadoch prehlbujeme svoje poznanie.

Prínosy jogy

Víkend s angličtinou a jogouJoga má nesporne veľa benefitov. Okrem mnohých zdravotných prináša svoje výsledky v podobe dobrej nálady, lepšej koncentrácie, pozornosti, schopnosti učiť sa a zapamätať si. Pomáha odbúrať bloky, zlepšuje odhodlanie, sebavedomie, dodáva istotu, zvyšuje vieru v seba samého. S lepšou koncentráciou a pozornosťou sa učíme ľahšie. Bez blokov a ostychu sa nebojíme komunikovať nahlas a pred ostatnými, doma i v zahraničí.

Pobyt v prírode

Príroda Štiavnických vrchov

My mestskí ľudia sa cítime byť tak moderní a sofistikovaní. Zároveň platíme veľkú daň za náš  dynamický životný štýl. Trávime príliš veľa času zavretí vo vnútri. Strácame kontakt s prírodou. Pritom aktívny pobyt vonku, čo i len na krátku dobu počas dňa, zlepšuje schopnosť myslieť, sústrediť sa, prehĺbi spánok. Vybehnúť  na kopec, zacvičiť si jogu s východom slnka, prejsť pešo cez údolie do hôr alebo obdivovať divé kvety na lúke, to všetko pomôže upokojiť myseľ, upokojiť myšlienky. Pokojná myseľ je joga pre hlavu. Ak ste stresovaní, unavení, málo sústredení, veci ako učenie idú ťažkopádne.  Neváhajte! Pridajte sa k nám. Rozhýbte telo a mozog, spojte sa s prírodou. S ľahkosťou a bez blokov. Vyskúšajte na sebe to, čo tvrdia mnohí na slovo vzatí odborníci.

Skĺbiť 3 do 1, je dobrý nápad

Víkend s angličtinou a jogouJoga, jazyk, príroda = relaxačný konverzačný pobyt. Tento víkendový zážitok s jogou v prírode je naplánovaný tak, aby Vám pomohol konverzovať v cudzom jazyku s ľahkosťou a bez strachu z neúspechu. Cvičíte jogu prvýkrát alebo je to vaše hobby? Nemajte obavy. Každý si nájde svoje tempo. Bude čas na štúdium, cvičenie, aktívny  i pasívny oddych. Tento víkend vám dá možnosti. Využite ich!

Tešíme sa na vás.

Daniela Lászlová – TVOJA JOGA nielen YOGA

Blog

Menu
error: Content is protected !!