Vianoce

Sviatky zimy sú nádherné… ligotavé, veselé, teplé a útulné. Cítime sa znovu ako malé deti. Sú tiež časom silných emócií, bilancie, oddychu, stretnutí ale i pôžitkov. Papáme radi a s chuťou. Papáme tradičné i netradičné dobroty, pretože Vianoce sú iba raz do roka.

Následky

Ak sa vám po sviatkoch ťažšie zapína gombík na nohaviciach, nebuďte na seba priveľmi kritický. Tu pocity viny a výčitky svedomia už iba sťažka pomôžu – akurát vás oberú o energiu. Sebaľútosť ešte nikdy nikomu nepomohla.

Možno nemá byť cieľ zmestiť sa do nohavíc, ale prísun energie, ktorý sa do tela dostaví, keď budeme celkovo vo forme, OK, fit a zdraví, s dobrou telesnou i mentálnou kondíciou. Ľútosť a sebaľútosť sú v tomto prípade nepriaznivými energiami. Premeňme ich na vďačnosť za to, čo máme a tiež na odhodlanie k pozitívnej zmene.

motivation

Čo s tým?

Zapáľte iskru nadšenia, ktorá Vám pomôže zobudiť sa ráno o niečo skôr. Využite  takto získaný čas na domácu prax jogy, prípadne si naplánujte poobednú jogovú aktivitu v skupine. “Jogovanie” v skupine má svoje výhody. Sme si jeden druhému pozitívnou motiváciou a inšpiráciou (najmä, keď sa po čase tvoria na podložke priateľstvá).  Tu sa spoločne potíme a detoxikujeme. Bojujeme s vlastnými démonmi a Leonmi. Odídeme unavení, spokojní, vysmiati a príjemne naladení.

Prečo cvičím jogu

Joga

Tento nepopísateľný pocit ľahkosti tela a mysle, celkovej blaženosti bytia po záverečnej relaxácii v Shavasane vám pomôže vypestovať si pozitívny návyk na jogovú rutinu. Joga posilní a ozdraví ako telo, tak aj myseľ.

cakra joga a aromaterapia, tvoja joga, joga s Dankou, joga banska bystrica, yoga

Joga nás už 5000 rokov odkazuje na harmóniu bytia. Dokonalé prepojenie medzi telom, dušou a mysľou. Už len cez proces “uvedomenia” nachádzame balans. Ak je v mysli rovnováha, ak máme odhodlanie a vôľu, ak nehľadáme prekážky tam, kde nie sú…, tam za pár týždňov a mesiacov už nebude existovať ani problém s gombíkom na nohaviciach či saku. Neveríte? Pridajte sa. Skúste. Uveríte.

Žiaden hókus pókus ale Power joga – intenzívne jogové cvičenie v rôznej náročnosti a Happy Active joga v TVOJA JOGA.

Rozvrh skupinového cvičenia od januára 2018

 16.45 - 17.4518.00 - 19.00
pondelok
DŠT
Basic Yoga (kurz prebieha)Power Yoga
utorok
DŠT
Basic Yoga (kurz od februára 2018)Power Yoga
streda
DŠT
Happy ActicePower Yoga
štvrtok
FitFactory
-Gym Yoga

Cvičíme v TVOJA JOGA DŠT (Divadlo štúdio tanca, Komenského 12, BB) a vo fit Factory Nemce.

Viac informácii k rozvrhu a popis lekcií nájdete na web stránke 

Nový kurz Basic – Power Joga bude otvorený od februára 2018, v utorky od 16.45 hod. Viac info už čoskoro na webstránke a Facebooku.

Namasté.

Daniela Lászlová – TVOJA JOGA nielen YOGA

Blog

Menu
error: Content is protected !!